Instalare și configurare rapidă

Instalare și configurare rapidă

Atât instalarea cât și configurarea driverului pentru conexiunea cu echipamentul este foarte facilă prin setarea parametrilor standard de comunicație.

Compatibilitate multiplă

Compatibilitate multiplă

În același driver, prin simpla selecție a tipului de echipament vă puteți conecta la oricare din echipamentele fiscale (Datecs, Daisy, Custom, Partner, Sam4S, Tremol) .

Discount pentru colaboratori

Discount pentru colaboratori

Știm că putem colabora foarte bine împreună, o facem deja cu foarte mulți parteneri! De aceea, pentru partenerii noștri avem discounturi și suport dedicat.

Cumpără FiscalNet

Driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale. Un singur pachet de instalare, o singură structură de fișier, un singur mod de configurare pentru toate casele de marcat și imprimantele fiscale. Acum și integrare cu POS bancar!

FiscalNet - driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.

Compatibilitate

Compatibilitate

Driver fiscal compatibil cu majoritatea programelor de vânzare de pe piață

Rapoarte ANAF

Rapoarte ANAF

Raportare ANAF automată pe email la contabilitate sau către alte adrese de email.

Automatizare

Automatizare

Driver-ul fiscal găsește automat echipamentul, pe portul și viteza corespunzătoare

Integrare
POS-uri bancare

Integrare
POS-uri bancare

( în versiunea FiscalNet Plus) – Banca Transilvania, BCR, BRD, Garanti, OTP, Raiffeisen Bank, ING Bank, UniCredit Bank

Același driver de comunicație

Același driver de comunicație

Datecs, Daisy, Custom, Orgtech, Partner, Sam4S/Posiflex, Tremol (Activa, AdPos, ExcelComp, Valmed), Incotex

HTTP

HTTP

Web server integrat pentru acces facil prin HTTP. Cu driver-ul fiscal puteți face request-uri GET sau POST pentru emiterea bonului prin API.

Configurare ușoară

Configurarea Driver FiscalNet se face extrem de ușor, prin configurarea portului COM și a vitezei de comunicație, sau a adresei de IP a casei de marcat sau a imprimantei, în cazul conexiunii pe rețea.
configurare casa de marcat fiscalnet
rapoarte fiscalnet

Interfață simplă, prietenoasă

Interfața de utilizare a aplicației Driver FiscalNet este una ușor de utilizat și de configurat, în care funcționalitățile principale sunt poziționate pentru a fi cât mai ușor de accesat.

Monitorizare stare casă de marcat / imprimantă

Pentru cele mai multe modele este disponibilă monitorizarea parametrilor echipamentului și semnalarea prin avertizări în cazul unor anomalii (Hârtie terminată, Memorie fiscală plină/aproape plină, EJ plin, EJ aproape plin, Depășire 24H raport Z, etc).
hartie terminata fiscalnet
configurare saga fiscaltnet

Funcționare cu majoritatea aplicațiilor existente

Compatibilitate cu majoritatea aplicațiilor existente pe piață cu formatul nou de fișier (inclusiv unități de măsură, factură simplificată, etc) sau cu formatul vechi de fișier FPrint/SellText Datecs (um implicită buc) – format nerecomandat decât pentru utilizare temporară, pană la implementarea formatului nou. Ne bucurăm de încrederea acordată de majoritatea dezvoltatorilor de soft din România. Driver FiscalNet este integrat în Saga, Facturis, NeoManager, Setrio, WinMentor, WinSoft, etc

Aplicație mobilă disponibilă pe Android!

Iată câteva imagini cu aplicația noastră!

Ai vrea să integrezi driver-ul nostru în aplicația ta?

E o structură foarte simplă de fișier, care se poate implementa foarte ușor. Am pregătit o documentație în care explicăm modul de integrare, iar dacă întâmpinați dificultăți vă ajutăm!
În cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant!

Sunteți interesat de revânzarea acestei aplicații?

Contactați-ne și sigur găsim cea mai bună modalitate de colaborare! Ca și partener, beneficiați de discount 50% și asistență tehnică dedicată, în plus clienții D-voastră vor fi mulțumiți folosind un driver stabil și testat!