skip to Main Content

Driver Daisy – Expert SX, Compact M, Perfect M, Compact S

Driver Daisy FiscalNet – este o aplicație Windows care permite listarea bonurilor pe casele de marcat model Daisy. Structura de fișier si comenzile sunt aceleași ca și pentru celelalte modele implementate in FiscalNet.

Listarea produselor pe bon se face direct pe articol, prin programarea automată a articolelor noi pe departamentele corespunzătoare (variantă recomandată la volum mic/mediu de produse – până în 10000 de produse, strict pe unitățile de măsură definite în casa de marcat) sau direct pe departament (număr delimitat de produse – fără programarea articolelor în casa de marcat, denumirea articolului și unitatea de măsură se trimite ca și text liber și vânzarea efectivă se face pe departament).

Driver Daisy - FiscalNet

Driver Daisy FiscalNet este compatibil cu următoarele modele de case de marcat : Expert SX, Compact M, Perfect M, Compact S. Modalitatea de conectare a Driverului Daisy este pe COM – USB.

Instalarea se face foarte rapid, fără nici o configurarea a casei de marcat iar în cazul în care se dorește, FiscalNet caută automat portul și viteza de lucru corecte.
Funcționalitățile de avertizare în cazul situațiilor speciale ca și cele de : depășire 24h de la ultimul Z, lipsă hartie,  memorie fiscală plina, etc sunt semnalate vizual.
Pe partea de raportare Driver Daisy – FiscalNet permite exportul fisierelor XML necesare ANAF, precum și posibilitatea de listare rapoarte informative X.