skip to Main Content

Driver Tremol – Tremol M20, Activa Galaxy Plus/Mini, Activa Fp21, AdPos M/S/S25, Excel Master/Smart

Casa de marcat cu jurnal electronic TREMOL este un echipament popular, compact, rapid si usor de folosit, care si-a demonstrat de-a lungul timpului atat stabilitatea in functionarea cu legarea la sistemele de vanzare cat si fiabilitatea componentelor (dispozitiv printare, tastatura, etc).Are dimensiunea potrivita atat pentru o utilizare la scara mica, cat si pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor la sistemele de vanzare prin USB, RS232 sau UTP sau WiFi.

Driver Tremol - FiscalNet

Lista echipamentelor Tremol implementate in FiscalNet :
Casa de marcat Activa Galaxy Plus, Activa Mini si imprimanta fiscala Tremol Activa FP 21 – importate de Gip Tronic Service 96 SRL
Casa de marcat AdPos M20, AdPos S, AdPos S25 – importate de AdPos Retail System SRL
Casa de marcat Tremol M20 – importata de Valmed Freemex Srl
Casa de marcat Excel Master, Excel Smart – importate de Excel Comp Srl

Export ANAF in director selectat sau trimitere automata pe email

FiscalNet Tremol permite extragerea fisierelor ANAF si trimiterea acestora pe adresele de email selectate. Scapati astfel de grija trimiterii lunare a raportarilor, aceasta operatiune fiind facuta automat, dupa primul Z din luna.

Configurare/Vizualizare Cote TVA, Departamente, Modalitati incasare

Cu ajutorul FiscalNet Tremol se pot vizualiza/configura Cotele de tva, Departamentele si Modalitatile de incasare sau se poate seta data echipamentului direct din driver. Efectuarea uneia din aceste operatiuni va necesita emiterea unui Raport Z.

Rapoarte direct din driver

Emiterea rapoartelor fiscale se poate face foarte facil, direct din driver dupa criterii de selectie de data sau numar Z.

Rapoartele se imprima direct pe echipamentul fiscal.