Alege plata cu cardul prin FiscalNet Plus și Viva Wallet

Beneficiază de cea mai rapidă tehnologie de plăți electronice

 

De ce să alegi ingrarea cu Viva Wallet?

Procesează plățile instant

Controlează deplin taxele de acceptare

Interfață intuitivă pentru controlul plăților

Pentru că suntem în secolul vitezei, punem accent pe acest aspect! Timpul de execuție de la autorizare până la listarea bonului este mai mic de 2 secunde. În medie un terminal bancar obișnuit are nevoie de aproximativ 15 secunde pentru a procesa o plată. Ai ocazia să optimizezi procesul de plata! Pentru ca timpul înseamnă bani!

Viva Wallet folosește schema Intercharge+++, în același timp ei sunt singurul furnizor de plăți care oferă clienților posibilitatea de recuperare a taxelor de acceptare, în așa fel încât aceste taxe să ajungă până la 0% din valoare tranzacțiilor. Alege să folosești cardul de debit digital Viva Wallet pentru a plăti cheltuielile afacerii tale și recuperă taxele de acceptare cu banii creditați în contul Viva Wallet!

După activarea contului în platforma Viva Wallet veți primi un cont propriu IBAN în care va vor fi vărsate zilnic toate încasările procesate. Plațile procesate sunt afișate imediat, având posibilitatea de filtrare a informațiilor pe magazine sau puncte de vânzare, astfel încât să aveți o evidență contabilă transparentă asupra tranzacțiilor efectuate. Ai toate motivele să folosești Viva Wallet!

Taxa de procesare a plății este stabilită de Viva Wallet. O taxă suplimentară ISV de 0,1% este adăugată de FiscalNet.
Aflați mai multe despre termeni și condiții aici.

Te-ai decis?

Te rugăm să completezi formularul alăturat și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru deschiderea contului pe platforma Viva Wallet și pentru a pune la punct toate detaliile tehnice necesare pentru tranzacționa mai rapid!