Descoperă numeroasele functionalitati FiscalNet oferite de acest driver fiscal

Am optimizat fiecare aspect al sarcinilor zilnice, ușurând astfel modul de lucru și timp de execuție al unei sarcini.

Bonuri ficale

Bonuri ficale

Tipărirea bonurile fiscale pe casele de marcat și imprimantele fiscale Datecs, Daisy, Costum, Elcom, Olivetti, Orgtech, Partner, Sam4S/Posiflex, Tremol (Activa, AdPos, ExcelComp) Incotex

Extragere rapoarte

Extragere rapoarte

Driver Fiscal extrage rapoartele necesare pentru ANAF în format XML (Datecs, Daisy, Costum, Elcom, Orgtech, Partner, Sam4S/Posiflex, Tremol.

COM/USB Bluetooth UTP

COM/USB Bluetooth UTP

Implementarea modului de conexiune a fost facută atât pe portul COM/USB cât și pe rețea, unde echipamentul a permis aceste modalițăti de conectare.

Trimitere email contabilitate

Trimitere email contabilitate

Automatizarea operațiunii de extragere și trimitere a XML-uri spre validare la contabilitate - definirea email-urilor unde aplicația să trimită fișierele.

Depunere și retragere numerar

Depunere și retragere numerar

Operațiunile de depunere și retragere cu numerar sunt accesibile atât direct din interfața driverului cât și din comenzile specifice. Pentru anumite modele (Datecs), este afișat inclusiv soldul disponibil.

Verificare inițială fișier

Verificare inițială fișier

Înainte de a fi trimis către casa de marcat, fișierul este verificat pentru a preveni problemele care pot să apară dintr-o sintaxă incorectă. Dacă echipamentul necesită, caracterele speciale din denumirea articolelor sunt eliminate.

Generare fișier cu numărul bonului

Generare fișier cu numărul bonului

Generare fișier de răspuns cu numărul bonului /numărul Z. Dacă fișierul este emis cu succes, fișierul de răspuns va conține următoarele linii:
BONOK=1 – status-ul bonului
NRBON=? – numărul bonului

Driver rapid, optimizat

Driver rapid, optimizat

Driverul FiscalNet este o aplicație puțin consumatoare de resurse și care folosește librăriile puse la dispoziție de importatorii caselor de marcat, rezultând astfel o stabilitate și o viteză de listare a bonurilor foarte mare.

Raport X și Z direct din interfață

Raport X și Z direct din interfață

Accesul la operațiunile de raport X și Z, deschidere sertar precum și rapoarte sau Export ANAF se face ușor, direct din interfața principală a driverului.

Activare online rapidă

Activare online rapidă

După efectuarea plății către distribuitor, se face activarea rapidă a aplicației prin adăugarea seriei pe serverul de licențe. Astfel în cazul în care se reinstalează calculatorul sau se mută pe alt calculator echipamentul, licența poate fi reactivată automat.

Sintaxă bon comandă

Sintaxă bon comandă

Sintaxa bonului de comandă este compatibilă și cu formatul vechi FPrint/SellText (comenzile existente) și cu FiscalWire. Orice aplicație care are implementat driverul FPrint/SellText va printa și prin FiscalNet. Recomandăm totuși folosirea formatului FiscalNet de bon, deoarece prin acest format sunt disponibile toate funcționalitățile.

Afișare text pe afișaj extern

Afișare text pe afișaj extern

În funcție de echipament, a fost implementată posibilitatea de trimitere text către afișaj, lucru foarte util pentru a oferi informații clienților în timp real referitoare la operațiunile efectuate. Compatibil cu Datecs și Costum